Få hjälp med din smärta

Idag är det allt för många som går runt och har ont lite varstans och tänker att det går över. Dock kan det vara bra att vända sig till en kiropraktor, som faktiskt kan hjälpa till att få bort smärtan. Är det så att du har problem med rygg och nacke, smärta, svårt att röra dig så är det en mycket god idé att besöka en kiropraktor. Han eller hon kan då använda sig av HVLA-manipulation som det heter för att öka rörelseförmågan och minska din smärta.

Som kiropraktor jobbar man utifrån den biopsykosociala modellen och ser till patientens helhet inför en behandling. För att ställa diagnos så använder man sig av manuella undersökningsmetoder.

Ordet kiropraktik kommer från två grekiska ord, ”cheiro” och ”praktikos". Fritt översatt så betyder det ”att göra för hand”.

En kiropraktor kan hjälpa dig med skador och besvär som orsakats av störningar i leder, muskler och nervsystem. Bland annat molande ryggvärk, ryggskott, ischias och nacksmärta. Du kan ockkså få hjälp med whiplashskada, huvudvärk, smärta och stelhet kring axlar och skuldror samt diskproblem, domningar/stickningar och smärta i armar, ben och höft.

29 Apr 2020